Bodovi spasa za Dinamo

Lokalni sport - Ponedeljak 21.05.2012 - 09:59

Fudbaleri Dinama u 27. kolu Srpske lige „Istok“ savladali su sa dosta napora borbenu ekipu Kopaonika iz Brusa, rezultatom 2:1.

Mloš Ž. Tasić (desno) Mloš Ž. Tasić (desno)
Bila je to utakmica u kojoj su obe ekipe vodile borbu za tri boda koja im konačno garantuju mirnu završnicu u prvenstvu i opstanak u ligi.
 
Dinamo je došao u vođstvo u 13. minutu golom Nikole S. Tasića,  na dodavanje Večevića, koji je sa desetak metar šutirao u neodbranjeni deo gola gostiju. 
 
Fudbaleri iz Brusa, iako skromnih kvaliteta kao i domaćini, nisu se predavali i 34. minutu došli su do izjednačenja. 
 
Nakon izvedenog kornera i greške domaćeg golmana Petrovića lopta je dobila čudan efe i završila u mreži. 
 
U drugom poluvremenu, Dinamo je napadao, više se gledalo kako da se teatralno padne u šesnaesterac i isprovocira slabi sudija Mićević da dosudi jedanaesterac negoli da se izvede dobra akcija i stvori šansa za gol.
 
U 80. minutu, Danilović, igrač odbrane gostiju, neometan od nikoga primio je loptu, za jedne na grudi, za druge uz pomoć ruke, kako je video i sudija Milićević, i dosuđen je jedanesterac. 
 
Siguran realizator bio je Miloš Ž. Tasić, koji je doneo tako željno očekivanu pobedu Dinamu. Gosti su se bunili, ali ih je sudija Milićević smirio crvenim i žutim kartonima.
 

Sve u svemu, još jedno slabo izdanje Dinama, koje je sa uzdasima ispratilo stotrinak vernih navijača.   

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: