BSK krenuo pripreme

Lokalni sport - Sreda 06.02.2013 - 14:10

Fudbaleri BSK-a iz Bujanovca krenuli su sa pripremama za prolećni deo prvenstva u Niškoj fudbalskoj zoni, pod rukovodstvom iskusnog trenera iz Vranja, Radoja Aleksića.

Ekipa BSK-a Ekipa BSK-a

- Zbog teške finansijske situacije, odradićemo pripreme na našem stadionu u Bujanovcu.

Ono što je najbitnije, svi fudbelri iz jesenjeg dela prvenstva su se javili i krenuli da rade žestoko i disciplinovano na sticanju i podizanju nivoa fizičke spreme.

Jedino je naš napadač Dragan Dimić, jedan od istaknutijih pojedinca, najavio da želi da razgovara sa upravom i reši svoj status u klubu.

Koliko sam upoznat Dimić traži zaposlenje kako bi ostao veran klubu do kraja karijere – navodi za OK radio Aleksić.

Iskusni trener, jedan od najboljih u okrugu, ističe da klub namerava da se pojača sa igračima iz okruženja, onim akoji žele da se dobrim igrama, pre  svega, afirmišu.

- Kako me je obavestio sekretar Mile Prkić u klub dolaze Karkić, Krstić i Stojanović iz FK Ropotovo.

Poznajem ih i trebalo bi da pojačaju konkurenciju u timu. Na njima je, a i na ostalima, da se radom, zalaganjem i kvalitetom nametnu za sastav prvog tima – kaže Aleksić.

Da bi se izašlo u susret GFK Dinamu i treneru Siniši Stančiću za danas je u Bujanovcu zakazana prijateljska utakmica.

- Nama nije do igranja utakmice, moramo da se neko ne povredi jer smo na samom početku priprema, ali smo odlučili da udovoljimo treneru Stančiću koji želi da vidi na delu igrače sa kojim raspolaže za prolećni deo prvenstva – iastiče Aleksić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: