BSK nikad slabiji

Lokalni sport - Četvrtak 21.08.2014 - 08:10

Vranje - Fudbaleri BSK-a iz Bujanovca izgubili su, u 1. kolu fudblaske zone Jug, na svom terenu od ekipe Mladosti iz Medoševca, sa 1:0 i sa izmenjenim sastavom od prošle sezone pokazali niz slabosti koje ih svrstavaju u kandidate za ispadnje iz lige.

BSK, Foto - Ž. Matić BSK, Foto - Ž. Matić

Bujanovčane je u letnjem prelaznom roku napustio gotovo ceo igarčki pogon jer finansijska situacija je katastrofalna.

Za trenera je angažovan Dušan Milić Dule Lokna iz Vranja koji, prema našim saznanjiima, radi volonetrski bez ikakvih primanaja.

Klub je na budžetu opštine gde dobija minimalna sredstava nedovoljna da isplati troškove takmičenja.

U klubu su ogorčeni zbog “ponižavajućeg” odnosa albanskih vlasti prema jednom od nastarijih klubova na prostoru južne Srbije.

Oko 100-tinak najvernijih navijača bujanovačkih “romantičara” nezadovoljno je napustilo stadion tražeči da država Srbija preuzme brigu o klubu.

Strelac za goste bio je Mirčić u 86. minutu. Sudio je Milan Krstić iz Leskovca.

BSK je protiv Mladosti nastupio u sledećem sastavu: Mitković, Karanfilović (Đorđević), A.V.Stojanović (N.Ristić), D.Stojanović, I.Tasić, A.D.Stojanović, Bogdanović, M.Tasić, Stojković, Milošević, D.Ristić (Petrović).

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: