BSK se pojačava

Lokalni sport - Utorak 06.08.2013 - 00:41

Vranje - Košarkaši BSK Juniora iz Bujanovca kreću na pripreme za nastupajuću sezonu u Drugoj regionalnoj ligi “Istok” ili kako je popularno nazivaju “beton” ligi.

Dosadašnja ekipa BSK-a Dosadašnja ekipa BSK-a

- Osvojili smo nadmoćno prvo mesto u Letnjoj ligi grupa Leskovac i plasirali se u viši rang. Za nas su nastupali, kako bismo ostvarili cilj, veterani Slobodan Mitić Žuća i Saša Stanković.

Koliko sam upoznat oni neće igrati za BSK, a možda će se i oprostiti od aktivnog igranja, pre svega, legenda Mitić – kaže Aleksandar Popović, košarkaš KK BSK Juniora.

Odlično krilo i po potrebi krilni centar, Popović ističe da su toku pregovori rukovodstva kluba da zadrže trenera iz Leskovca, Ivana Mitića Dzevrliju.

- Trener Mitić je jedno od najpozantijih trenerskih imena u južnoj Srbiji i šire, on je bitan šraf da ekipa pokuša da se stabulizuje u ligi i napadne sam vrh – navodi Popović.

U BSK razmišaljaju o pojačanjima, a za sada tu su provereni košarkaši: Aleksandar Popović, Nikola Radisavljević, Nikola Stevanović,  Dušan Antić, svi bivši košarkaši vranjskog Juga i Bujanovčani: Dalibor Tasić, Sabedin Ebibi i Lazar Marković, koji nije igrao Letnju ligu.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: