Buran sportski vikend

Lokalni sport - Subota 16.11.2013 - 10:12

Raspored takmičenja sportskih klubova Vranja za vikend.

Derbi u BUjanovcu Derbi u BUjanovcu

MALI  FUDBAL: Prva liga Srbije, 5. kolo, Novi Pazar – Vranje, nedelja u 17,00.

Derbi ekipa sa začelja tabele donosi neizvesnost. Fudbaleri kluba malog fudbala Vranje su iskusniji u prvoligaškom takmičenju, ali su dug put kojim su izloženi I domaći teren na prednost domaćinima.

FUDBAL: Niška zona, 14. kolo, Dinamo - Bukovik, nedelja u 13,30.

Fudbaleri Dinama su apslolutni favorite protiv ekipe Bukovika iz Ražnja. Eventualan kiks mogao bi da ih košta titule jesenjeg pravka, ipak kvalitet je na strani Vranjnaca.

Omladinci: DINAMO –JEDINSTVO (PARAĆIN), subota, 11,00 časova.

Omladinci Dinama ako nastupe u punom sastavu sa Demićem i Petrovićem imaju izgledne šanse na pobedu s tim da dođe do opuštanja nakon nekoliko u nizu uspešnih igara.

Kadeti: Dinamo – Jagodina, subota, 13 časova.

S obzirom na formu kadeta, rezultat je neivestan. Trener Zoran Stanojković ima problema oko sastava ekipe, zbog problema sa nedostatkom golmana i rezervnuih igrača.

KOŠARKA: Prva regionalna liga Istok, 7. kolo, Bor RTB - Jug, subota u 19,00

Košarkaši Bora RTB su favorite na svom parketu i očekuje se njihova pobeda. Ukoliko Vranjanci nastupe kompletni i odigraju na nivou svojih mogućnosti iznađenje je mogiuće.

RUKOMET: Prva liga Istok (M), 9. kolo, BSK Heba - Vranje 1957
Rukometni derbi igra se u Bujanovcu. Ekipa Vranja je bolje startovala, balgi je favorit, mada u ovakvim dertbijima nezahvalno je prognozirati pobednika.

ODBOJKA: Druga liga Istok (M), 5. kolo, Mladost - Desetka, subota u 17,30.
Odbojkaši Mladosti uprkos svim problemima koji pogađaju klub iznutra favoriti su u susretu sa niškom Desetkom, pa se očekuje maksimalan učinak.
 
Druga liga Istok (Ž), 5. kolo, Vranje - Majdanpek, subota u 20,00
Odbojkšaice Vranja očekuju sigurnu pobedu nad ekipom Majdanpeka, ali do nje moraju doći maksimalnim angažovanjem.  

MOL Leskovac (M), 5. kolo, Junior Bujanovac – Vranje II
Druga ekipa Vranja trebalo bi bez problema da savlada nejake Bujanovčanke maksimalnim rezultatom jer su iskusnije i  kvalitetnije.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: