Cvetinović drma Švajcarskom

Lokalni sport - Petak 04.01.2013 - 11:40

Dušan Cvetinović (24), nekadašnji fudbaler FK Dinamo, iz vremena kada je klub izborio plasman u Prvu ligu Srbije, već nekoliko sezona sa uspehom igra u ligama Švajcarske

Cvetinović u sredini Cvetinović u sredini

Cvetinović je, koji igra na poziciji beka i štopera, najpre igrao u Wohlenu u drugoj švajcarskoj ligi, u sezoni 2009/2010.

Odličnim igrama se nametnuo menadžerima i prešao je u čuveni Grashopers iz Ciriha.

Tu se zadržao u sezoni 2010/2011, a onda nakon dobijene povoljne ponude prešao u Vaduz iz Linhenštajna, koji se takmiči u Drugoj ligi Švajcarske.

Trenutno Cvetinović je i dalje član Vaduza. Sa svojim klubom uspeo je da izbori učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope, gde su usperli da izbace Vojvodinu iz Novog Sada, 2011. godine.

Kod kuće su izgubili sa 1:0, a u Novom Sadu pobedili sa 2:1. Strelac prvog gola za goste bio je upravo Cvetinović.
   
Cvetinović je u Vranju ostavio povoljan utisak igrajući na poziciji štopera i bio je miljenik navijača. Svojim uzornim ponašanjem stekao je brojna prijateljstva koja i danas odražava.

Inače fudbalsku karijeru počeo je u Mačvi iz Šapca, a potom prešao u mlađe kategorije OFK Beograda, gde je igrao do omladinske selekcije.

U prvom timu “romantičara” nije dobio šansu, pa je njegov dalji fudbalski put bio vezan za inostranstvo.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: