"Daton servis" pokazao snagu

Lokalni sport - Utorak 14.01.2014 - 10:55

Vranje – Četvrtog dana novogodišnjeg futsal turnira, “Futsal 2014” koji organizuje Grad Vranje, Sportski savez i Sportska hala, ljubitelji malog fudbala mogli su da uživaju u utakmicama koje su donele pregršt uzbuđenja i bile neizvesne do samog kraja.

Daton servis Daton servis

Bilo je puno uzbuđenja na utakmicama između ekipa “4. Brigade” i “Daton servisa”, kao i “Z.Z.J.Z” i “Hajberija”.

Pobedile su ekipe “Daton servisa” i “Hajberija” identičnim rezultatom 3.2.

Velika borba viđena je i između ekipa “Bum-Bum” i “M.B.S.I”, gde je favorizovan ekipa Bum-Bum izguibila sa 2:0, iako u svojim redovima ima veterane koji su svojevremeno značili nešto u vranjskom fudalu.

Svoje trenutke radosti dočekale su i elipe “Za naše Vranje”, kao i ekipa “Kaleja & 82”.

Ekipa “Za naše Vranje” je deklasirala ekipu “Arene”, rezultatom 6:1, kao i “Kaleja & 82” rekreativnu ekipu “Tehničke škole”, rezultatom 10:3.

Rezulatai, ponedeljak, 13. januar.2014. godine: ZA NAŠE VRANJE – ARENA 6:1, M.B.S.1 – BUM-BUM 2:0,  TEHNIČKA ŠKOLA – KALEJA &82 3:10, 4. BRIGADA – DATON SERVIS 2:3, Z.Z.J.Z. – HAJBERI 2:3
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: