Dinamo bez Kvalitetne lige

Lokalni sport - Ponedeljak 18.06.2012 - 08:32

Omladinci Dinama izgubili su u poslednjem kolu lige regiona istočne Srbije grupa „Jug“, u Nišu od ekipe Car Konstantina, rezultatom 2:1 i oprostili se od titule prvaka i plasmana u Kvalitetnu ligu Srbije.

Omladinci Dinama Omladinci Dinama

Vranjanci su pokazali slabu igru, iako je u njihovom sastavu bilo nekoliko standardnih prvotimaca.

 

Napadali su stihijski dugim loptama kroz sredinu i na kraju zasluženo izgubili. Velika šansa je propuštena, razloga ima mnogo, ipak glavni je nedostatak kvaliteta generacije za veća pregnuća. 

 

Ekipa Timoka iz Zaječara koja je pobedom u Žitorađi nad istoimenom ekipom od 2:1 osvojila prvo mesto plasirala se u Kvalitetnu prvu ligu Srbije, iako i ona nije imala kvalitet za viši rang.

 

Jedino su pokazali da su daleko organizovaniji od Vranjanaca.

 

CAR KONSTANTIN – DINAMO 2:1

 

Niš. Strelci: 1:0 – Ristić u 41, 1:1 – Petković u 47. (iz penala), 2:1 – Stojić u 89. minutu, Stadion na Bubnju, Gledalaca: 50, Sudija: Jovan Grujić (Niš), Pomoćnici: Marko Miljković, Milica Nikolić (oboje Niš),

 

Žuti kartoni: Anđelković, Todorović, Vasić (Car Konsatantin), Stojković, Petković (Dinamo).

 

Car Konstantin: Milić (Stanković u 89.), Anđelković, Vasić, Cvetković, Marković, Milijev (Mitić u 78.), Radenković, Rakočević, Todorović, Ristić, Stojić.

 

Dinamo: Dimčić, Gavrilović, Petković, Milošević (od 76. Stošić), Mitić, Krstić, Stamenković (od 83. Stojković), Miletić, Savić, S. Ristić (od 70. V. Ristić), Nikolić.

 

Igrač utakmice: Marković (Car Konstantin) 

 
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: