Dinamo: Još ima prostora za napredak

Lokalni sport - Ponedeljak 16.09.2013 - 12:27

Fudbaleri Dinama iz Vranja su ostvarili važnu pobedu protiv Sloge u Leskovcu, u derbiju 5. kola Niške fudblaske zone, i učvrstili se u samom vrhu tabele, na drugom mestu.

Jovanović Jovanović

Dinamo sada ima 12 bodova, tri manje od vodeće  ekipe Balkanskog iz Dimitrovgrada.

Pobedom protiv Sloge, izabranici iskusnog trenerskog vuka, Ivana Jovanovića, pokazali su da su glavni favoriti za prvo mesto i povratak u Srpsku ligu “Istok”.

Trener Jovanović smatra da njegova ekipa još uvek ne pruža maksimum na gostujućim terenima i da to mora da se promeni u narednom periodu.

- Zadovoljni smo rezultatom, ali ne i igrom. Znali smo kvalitet Sloge, znali smo da je to “tvrda” ekipa koja ima igrače iz svoje prepoznatljive fudbalske škole i koji mogu svakog da pobede na svom terenu.

Ipak, sve je zavisilo od nas, što sam i rekao igračima pre utakmice, jer smo kvalitetniji i iskusniji – kaže za OK Radio Jovanović.

Po njemu, pobeda se ne ostvaruje u 90. minutu, jer jedan kiks i bodovi su mogli da ostanu u Leskovcu.

- Ne rešava se utakmica u zaustavnom vremenu, posle 90. minuta. Ne promašuju se “ziceri” na tako važnim utaknmicama jer može skupo da košta.

Ne podnosim pristup igri na starni, po principu “lako ćemo”. Dinamo mora da igra u kontinuitetu dobro, kako kod kuće isto tako i  na strain.

Kada dostignemo taj kontinuitet, a možemo, onda će sve biti lakše i isvesnije. To moraju da ahvate i pojedini igrači čiji je kvalitet neosporan – navodi Jovanović.

U narednom kolu, u Vranju gostuje ekipa Pukovca i očekuje se sigurna pobeda.    
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: