Dinamo novi srpskoligaš?!

Lokalni sport - Ponedeljak 07.07.2014 - 09:41

Vranje – Fudbalski klub Dinamo, nakon odustajanja ekipe Moravca iz Predejana od takmičenja, novi je član Srpske lige Istok, saznaje OK Radio iz dobro obaveštenih krugova bliskih Jablaničkom okružnom fubalskom savezu sa sedištem u Leskovcu.

FK Dinamo, srpskoligaš FK Dinamo, srpskoligaš

- U utorak, 8. jula biće ozvaničćen FK Dinamo kao novi srpskoligaš. To je gotova stvar! Priče da Dubočica treba da nasledi Moravac su smešne jer su Leskovčani u totalnom organizacionom rasulu, sa veklikim finansijskim dugovima, pa ukoliko ne promene ime, i opet ne izvrdaju zakon, gase se kao klub – kaže za OK Radio naš sagovornik.

Predstavnici Dinama već mesec dana lobiraju u fudbalskom savezu regiona istoćne Srbije i, prema tvrđenjima našeg izvora, uspeli su u tome.

- Dignuće se velika “prašina” jer ima i drugih kandidata za popunu mesta u Srpskoj ligi koji ispunjavaju uslove pre Dinama, ali biće po onoj narodnoj “pojeo vuk magarca”,  a to znači – Dinamo je novi srpskoligaš!

Navijačima Dinama ostaje da sutra osluškuju najavljene povoljne vesti sa sednice izvršnog odbora fudbalskog saveza regiona istočne  Srbije.

Dušan Đorđević

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: