Dinamo promenljivo, Radnik traži igru

Lokalni sport - Petak 02.08.2013 - 10:37

Vranje - Zonaši iz Pčinjskog okruga igraju kontrolne utakmice sa promenljivim rezultatima, ali i igrama.

Ilustracija Ilustracija

Vranjski Dinamo je pobedio, do sada, ekipu BSK iz Bujanovca rezultatom 7:1 i Moravac iz Predejana 1:0, kod kuće, ali je sa kombinovanim timom izgubio od BSK-a u Bujanovcu, rezultatom 3:0.

Trener Jovanović nakon te utakmice mogao je da vidi na kog iz svog pogona ne može da računa za nastupajuće prvenstvo.

U četvrtak na stadionu “Jumko”, Dinamo je ugostio novog prvoligaša Radnika iz Surdulice i izgubio minimalnim rezultatom 1:0.

Obe ekipe, u najjačim sastavima, pokazale su slabu igru, nepovezanu i sporu, tako da će morati da porade na podizanju forme do početka prvenstva.

Dinamo je mogao da izjednači nakon gola Radnika koji je postigao Stavrić, ali su njegovi napadači u par navrata iskazali nepreciznost iz veoma izglednih situacija.

Posebno što treba napomenuti je  još uvak lutanje sa timom i igrom trenera Radnika Žarka Đurovića.

Ono što su do sada pokazali u pripremnom periodu onespokojava s obzirom na kvalitet Prve lige.

Uprkos brojnim dovedenim igračima ekpa Radnika još uvek ne pokazuje pravu vrednost. Ipak, vremena ima da se izvrše korekcije i tim mobiliše za zahtevno takmičenje.

U četvrtak su i fudbaleri BSK-a iz Bujanovca odigrali prijateljsku utakmicu na Vlasinskom jezeru sa ekipom srpskoligaša Moravca Oriona iz Mrštana kod Leskovca i izgubili rezultatom 5:0.

- Moravac je jedan od najboljih klubova na jugu Srbije, odigrali smo utakmicu iako još uvek nismo formirali tim.

Otišli smo sa 13 fudbalera, a Moravac je na Vlasini na pripremama. Cilj je bio da odigramo, jer bez kontolnih utakmnica nema stvaranja tima i igre.

Ovih dana užurbano radimo na dovođenju pojačanja u veznom redu. Nas interesuju mladi igrači i dalje nam je cilj saradnja sa vranjskim Dinamom.

Raduje nas što nam je rukovodstva kluba iz Vranja izašlo u susret i kod nas sui Krstić i Ristić, dvojica izuzetno perspektivnih mladih igrača - kaže Aleksić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: