Dinamo spreman za start prvenstva

Lokalni sport - Petak 08.03.2013 - 10:07

Fudbaleri Dinama pod rukovodstvom trenera Siniše Stančića, u nedelju završavaju poslednju fazu priprema, odigravanje kontrolnih utakmica i formiranje prvog tima za početak prolećnog dela prvenstva u Srpskoj ligi “Istok”.

Sa jednog od mečeva Dinama Sa jednog od mečeva Dinama

Na dosadašnjim kontrolnim utakmicama provereno je blizu 30 fudbalera sa željom da se stvori i konsiliduje igrački fond koji bi garantovao dobre igre, rezultate i beg sa začelja ka sredini tabele.

Ono što je viđeno, a posebno na poslednjoj proveri protiv zonaša Vlasine iz Vlasotinca, itekako može da zabrine stručni štab, ali predsednika kluba Dragana Popovića i potpredsednike Nebojšu Zupančića i Srđana Miloševića.

Bez obzira na rezultat 1:1, koji u kontrolnim utakmicama nije bitan, moglo se videti niz slabosti u timu koje zabrinajvaju ljubitelje fudbala i verne navijače Dinama.

Ono što je izvesno, Dinamo se prema pokazanom na kontrolnim utakmicama neće moći osloniti samo na sopstveni kvalitet već će uprava, predvođena ambiciooznim predsednikom i potpredsednicima, morati dodatno da se angažuje na lobiranju, pre svega, u sudijskoj organizaciji.

U nedelju, fudbaleri Dinama igraju poslednju kontrolnu utakmicu, generalnu probu u Surdulici protiv ekipe Radnika.   
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: