Dinamu bod za opstanak

Lokalni sport - Ponedeljak 14.05.2012 - 09:02

U 25. kolu Srpske lige „Istok“ vranjski Dinamo je igrao nerešeno, na svom stadionu, protiv lidera na tabeli ekipe Timoka iz Zaječara i najverovatnije rešio sve dileme oko opstanka u ligi.

Zaječarci su, nakon poraza Radničkog iz Svilajnca u subotu u Despotovcu od ekipe Sloge, rezultatom 2.1, rutinski odigrali utakmicu, bez većeg angožovanja i borbe i osvojili bod koji ih još više približava Prvoj ligi.

Fudbaleri Dinama, pred stotinak najvernijih navijača, bez nekoliko iskusnih prvotimaca, ostvarili su cilj da ostanu neporaženi i pet kola pred kraj prvenstva uđu opuštenije, bez bojazni da mogu da ispadnu.

Podmlađeni tim Dinama se trudio, bilo je dosta trčanja, ali se još jednom pokazalo da bez „dogovora“ ne bi mogli da osvoje bodove, kao i mnogo puta ovog proleća.

Drugi pčinjski srpskoligaš, ekipa Radnika iz Surdulice nastavila je rasprodajom bodova, ovog puta u Surdulici.

Sa ekipom Radničkog iz Pirota, koja se grčevito bori za opstanak, odigrali su nerešeno 1:1, pred gotovo praznim stadionom.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: