Dinamu čak 1,2 miliona mesečno!

Lokalni sport - Petak 18.01.2013 - 10:09

Pripreme fudbalera novoformiranog GFK Dinamo počeće 28. januara, odlučilo je novo rukovodstvo.

Početak priprema prošle sezone Početak priprema prošle sezone

Novi klub, ozbiljno se priprema za nastavak sezone i beg sa samog dna tabele kako bi se izbegla velika bruka i ispadanje u Nišku zonu.

- Stanje u klubu je mobilno, predsednik Popović radi punom parom na kosilidaciji kluba.

Ono što smo čuli, to je da će Dinamo imati redovne nedeljne uplate koji bi mu obezbedile nesmetano takmičenje i isplatu prinadležnosti pojedinim fudbalerima.

U klubu su svi zadovoljni jer će nedeljna uplata biti od 300.000 dinara, a to je na nivou meseca 1.200.000.

Sa takvom mesečnom sumom Dinamo bi mogao da se komotno takmiči u Prvoj ligi, gde je ranije bilo.

Ponovo će se napraviti i ugovor o besplatnoj vožnji svih selekcija kluba od strane ATP „Kavim“, a oni bi, kao ranije, dobili dozvolu gradskih otaca da povećaju cene, posebno u međugradskom saobraćaju – kaže za OK radio izvor blizak gradonačelniku Zoranu Antiću.

Ljubitelje fudbala čudi što Dinamo počinje sa pripremama 28. januara, ako se zna da su prošle zime krenuli 10. januara, a tadašnji trener Davor Tasić je izjavljivao da je Dinamo prvi počeo sa pripremama zajedno sa Zvezdom i Parizanom.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: