Dinamu kup Pčinjskog okruga

Lokalni sport - Četvrtak 31.05.2012 - 00:03

Fudbaleri Dinama pobednici su kupa Pčinjskog okruga pošto su u finalnoj utakmici savladali ekipu Pčinje u Trgovištu, nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, rezultatom 7:6. U regularnom delu utakmica je završena nerešenim rezultatom 0:0.

Sa utakmice Sa utakmice
Utakmicu u Trgovištu je obeležila slaba igra obeju ekipa, uglavnom između dva šesnaesterca, kao i provala oblaka u 26. minutu, nakon čega je usledio prekid u trajanju od 40 minuta.
 
Utakmica je nastavljena po teškom, klizavom i mestimično kaljavom terenu. Domaća ekipa, lider Pčnjske okružne lige, mogla je da iznenadi vranjskog srpskoligaša, ali je njihov najbolji igrač Milan Milemnković u dva navrata bio neprecizan, jednom  pogodivši prečku.
 
U penal završnici, u sedmoj seriji, golman Dinama Petrović uspeo je da odbrani penal domaćim igračima i nastalo je veliko slavlje gostiju iz Vranja na čelu sa vremešnim kapitenom Nenadom Trajkovićem Vučkom.
 
Karakteristka ovogodišnjeg Kup takimčenja u Pčinjskom regionu je što je ekipa Pčinje iz Trgovišta stigla u finale nakon što im je u polufinalu ekipa Radnika iz Surdulice predala meč.
 
Naime, prema našim saznanjima, rukovodstvo Radnika je obavestilo FK Pčinja da zbog nedostatka novca da plati sudije predaje meč službenim rezultatom 3:0.
 
Ovogodipnje Kup takmičenje pokazalo je da se kvalitet ekipe Dinama koja je sprskoligaš i Pčinje koja je u “beton” ligi bitno ne razlikuje. 
 

Čak, može se slobodno reći da je igrač Pčinje, Milan Milenković, ranije ighrač Dinama, trenutno među najboljim u okrugu, ne računajući par igrača sa strane pristiglih u Radnik iz Surdulice. 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: