"Dionis" razbio "Bintu"

Lokalni sport - Nedelja 21.07.2013 - 13:22

Vranje - Sedmi dan turnira u malom fudbalu “Zlatokop 2013”, obeležile su ekipe “Sente” i “Tik Tak” koje su prikazale živu i dinamičnu igru, a nakon velike borbe, fer i korektne igre ekipa “Senta “ slavila je minimalnim rezultatom 2:1.

fudbaleri Dionisa fudbaleri Dionisa


Odličnu predstavu još jednom su prikazali pioniri Dinama, koji su igrajući u ekipi “Kafe Harizmna” ostvarilii nerešen rezultat 3.3, protiv favorizovane ekipe “Goluib Dubnica”.

Samo za pojedince ekipa “Kafe Dionis” je savladala ekipu “Binta Kul taksi” i to rezultatom 5:2. Ekipa “Kade Diniis” je pokazaola da može da se umeša u borbu za jedno od mesta koja donose vredne nagrde.

U susretu ekipa “Markoni Tibužde” protiv “Katlalonoca”, koje je predvodio Dejan Trajković Klajvert, pokazalo se da su momci iz Tibužda daleko spremniji i kvaliteniji od neorganizovane ekipe iz Vranja.

Rezultati, subota, 20. jul: Binta Kul taksi – Kafe Dionis 2:5, Markoni Tibužde – Katalonci 4:2, Tik Tak – Senta 1:2, Golub Dubnica – Kafe Harizma 3:3.

RASPORED PO GRUPAMA:
GRUPA A: ŠUKI, TIBUZDE, ZLATOKOP, UBAVINjA, BIBI-KALDRMA
GRUPA B: SENTA, GOGA I DRUGARI, GOLUB –DUBNICA, TIK-TAK
OMLADINCI CUKOVAC
GRUPA C: KUL-TAKSI,, MARBO, KATALONCI, MARKONI-TIBUZDE, KAFE- DIONIS
GRUPA D: I TO JE TO, TREBESINjE, HUGO-BET, ĆUKOVAC, ADRIJA.
 

OK radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: