Do poraza u finišu

Lokalni sport - Nedelja 08.12.2013 - 20:09

Futsaleri Vranja još jednom su razočarali oko 400 verrnih navijača izgubivši, u 8. kolu Prve futsal lige, od ekipe SAS Marbo iz Zrenjanina sa 6:4.

Detalj sa meča Detalj sa meča

Šteta za Vranjance koji su prokockali pobedu u poslednjoj minuti, kad su nedopustivim greškama u odbrani dopustili gostima da se zasluženo raduju.

Odlično su počeli izabranici trenera Gorana Jovića Belog, većinom prvog poluvremerna briljirali, igrali borbeno, stvarali akcije koji su izmamile aplauze na tribinma i postigli dva prepela gola, preko Dabijela Stošića u 10. i Dejana Krstića u 11. minutu.

Gosti su, ipak, srećno uspeli da smanje na 2:1, preko Tomina u 19. minuti i sa tim rezultatom se otišlo na poluvreme.

Krenuli su Vranjanci silovito i u drugom poluvremenu, već u 23. minutu preko mladog Stevana Stervanovića došli do ubedljivoig vođstva od 3:1.

Onda, kao po pravilu popustila je koncentracija i fizička spremnost nedovoljnog broja futsalera za zahtevan meč,  gosti su sa dva gola stigli do izjedančenja, preko Paštora u 31. i Radića u 36. minutu.

Novo vođstvo i erupciju oduševljenja doneo je iskusni Igor Stojanović golom u 38. minutu iz slobodnog udarca.

Nisu se dugo radovali igrači Vranja, odmah je došlo do izjednačenja preko Vojinovića, a u 40. minutu, poslednjem na utakmici kadinalana greška, za peti gol koji goste dovodi u vođstvo, a stelac je bio Tomin. Pet sekundi pre kraja, Radin je samo potvrdio pobedu od 6:4.   

U poslenjem kolu jeseni Vranjanci gostoju ekipi Smedereva bez šansi na uspeh, mada je u sportu sve moguće.

Trenutno su na pretposlednjem mestu sa 4 osvojena boda.

Za Vranjace su nastupili: Ristić, Stojanović, Stevanović, Nikolić, Krstić, Stanojević Stošić, dok su Veličković, Dodić i Novković uglavnom presedeli na klupi.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: