Dodić ponovo u Jagodini

Lokalni sport - Nedelja 09.06.2013 - 13:45

Mladen Dodić, bivši trener Dinama iz Vranja novi je trener superligaša Jagodine koju čekaju izazovi na domaćoj, ali i internacionalnoj sceni.

Dodić Dodić

Dodić je vranjski Dinamo vodio od septembra 2008. godine, pa do završetka sezone,  juna 2009. godine. Upamćen je kao jedan od najboljih trenera koji su ikad bili i radili u Dinamu.

Inače, pre toga, bio je jedan od najboljih igrača kruševačkog Napretka, potom trener Kruševljana, Novog Pazara, Dinama, Jagodine, Javora, a sada opet Jagodine.

Kada je prvi put vodio ekipu Jagodine zauzeo je 6. mesto u “Jelen” super ligi što se smatralo velikim uspehom.

Sa Simom Krunićem, koji je otišao za Kinu, smatraju se za najbolje fudbalske trenere srednje generacije u Srbiji.

Povodom povratka u Jagodinu i novog profesionalnog izazova, Dodić je izjavio da se vraća u klub i kome se oseća odlično.
 
- Čast je biti ovde, ali i velika obaveza, baš zato što znam koje su ambicije kluba. Znam da je klub podigao standarde i kriterijume na svakom nivou.

Svestan odgovornosti, znam da moramo da zadržimo sve standardne koji su postavljeni u poslednje vreme, ne samo igre i rezultata, nego i marketinga kao i promocije kluba.

Zato verujem da možemo da napravimo i korak dalje, već u julu, kada igramo kvalifikacije za Ligu Evrope. Biće izuzetno teško ali se spremamo za sve to sa ljudima u klubu i igračima.

Cilj je moj kao i kluba, dalji kontinuitet i prosperitet u svakom smislu. Jagodina je odličan sredina kako za afiramciju igrača, tako i trenera.

Zajedno ćemo raditi na ostavarenju svih tih ciljeva, i verujem da ću se ovog puta zadržati još duže - rekao je Dodić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: