Đurović preuzeo Radnik

Lokalni sport - Sreda 10.07.2013 - 12:13

Vranje - Žarko Đurović, bivšu igrač Crvene Zvezde iz vremena kada je klub bio prvak Evrope i sveta, kasnije trener, preuzeo je kormilo surduličkog Radnika, novog prvoligaša.

Đurović Đurović

On je u Radniku došao umesto Cvijetina Blagojevića, takođe, igrača i  trenera Zvezde.

Đurović je bio pomoćni trener Robertu Prosinečkom u Zvezdi, ali je posle njegove ostavke i sam otišao iz kluba.

Sa Prosinečkim je dve godine zajedno igrao u Crvenoj zvezdi i od tada datira njihovo poznanstvo i prijateljstvo.

Iza Đurovića je desetogodišnje trenersko iskustvo, vodio je  Zvezdin mladi tim do 17 godina, kao i Mladenovac, Smederevo, Radnički iz Obrenovca i čačanski Borac, a bio je i na klupi slovačkog prvoligaša Košica.
 
– Radnik je novi izazov za mene, a nakon formiranja igračkog pogona krenućemo da radimo ka zacrtanom cilju, a to je što bolji plasma u Prvoj ligi – izjavio je po dolasku trener Đurović.

Novi trener je izvršio prozivku u ponedeljak, 8. jula, a potom seo da razgovara sa čelnicima kluba i predsednikom opštine Novicom Tončevim.

- Za danas, 10. jula, zakazao je kontrolnu utakmicu u Vladičinom Hanu, koja će biti selektivnog karaktera i na kojoj će pokušati da se nametnu preko 15 novopridošlih fudbalera – kaže Slađan Milenković Car, sportski direktor Radnika.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: