Fazlija u reprezentaciji

Lokalni sport - Četvrtak 11.07.2013 - 10:29

Fazlija Redžepi, junior, kik bokser iz Vranja, pozvan je na pripreme za juniorsku reprezentaciju Srbije, što je plod njegovod upornog rada na treninzima.

Redžepi Redžepi
- Kad sam saznao da sam reprezentativac Srbije bio je to najradnosniji dan u mom životu. Svi si mi čestitali – izjavio je Redžepi.
 
Inače, selektor juniorske kik boks reprezentacije Srbije, Nebojša Milošević odredio je prošireni spisak reprezentativaca na kome se nalaze i troje takmičara iz Vranja. 
 
U selekciji od 33 kik boksera nalaze se: Dragana Sretenović u kategoriji do 65 kilograma, Fazlija Redžepi do 54 kg. i Radomir Nedeljković do 63 kg.
 
- Raduje nas odluka selektira Miuloševića, očekivali smo da i Milica Mirković bude pozvanba, ali za nju ima vremnena jer je mlada i izuzetno talentovana – kaže Igor Mladenović, trener vranjskih boksera.
 
Nakon priprema, koje počinju 27. avgusta na Tari a traju do 10. septembra, selektor će odrediti 20 takmičara koje će učestvovati na Evropskom prvenstvu. 
 
Domaćin šampionata Evrope je Poljska.  
 
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: