Gospodar u vazduhu

Lokalni sport - Petak 19.07.2013 - 10:01

Stefan Mihajlović, kadet FK Dinama iz Vranja, još jedan je u nizu perspektivnih štopera vranjskog zonaša.

Stefan Mihajlovic Stefan Mihajlovic

Izašao je iz Dinamove fudbalske škole koju su sa uspehom vodili trener: Drgan Kostić Ćuvta, Joca Ristić, Nikola Ilić, Zoran Stanjković, Miško Veljković i Slobodan Zdravković.

Milenković je nekoliko godina unazad standardan na mestu štopera, odlikuje se visinom, dobar u skoku i igri glavom sa solidnom tehnikom predaje lopte.

- Kod Mihajlovića je evidentan napredak u protekloj sezoni što mu je donelo sigurnost i samopouzdanje.

Poseduje zadovoljavajucu brzinu za štopera, može dobro i kvalitetno da zatvori prostor ispred sopstvenog gola, ima potrebnu mirnoću za mesto na kojem igra, te zato deluje prilično stabilno i odgovorno u igri – ističe trener Mlad I perspektivan, mora puno da rdai, jer mu je potrebna veća doza sportske drskosti, veća agilnosti, izgarnje na terenu.

- Potrebno je da češće i čvršće ulazi u duele, bez obzira što spada u red odbrambenih igrača koji uvek žele na “čisto” da oduzmu loptu protivnika i što je to dobra osobina.

Kvalitetnim radom i treningom može puno da napreduje što je i evidentno u poslednjih godinu dana, redovan je na treninzima polako ali sigurno postaje okusnica tima i igrač od koga se dosta očekuje – ističe tener Nikola Ilić.

Milenković je dete Dinama,  prošao je sve selekcije i uvek je bio prvržen klubu na terenu i van njega, Sa saigračem Markom Trajkovićem čine perspektivan tandem štopera Dinama.
 

OK radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: