Gradonačelnik Vranja potpredsednik SS Srbije

Lokalni sport - Ponedeljak 18.03.2013 - 09:28

Zoran Antić, gradonačelnik Vranja izabran je za jednog od četiri potpresednika Sportskog saveza Srbije na izbornoj Skupštini te organaizacije, koja je održana u Beogradu.

Antić (stoji) na jednoj od utakmica Dinama Antić (stoji) na jednoj od utakmica Dinama

Antić je doskorašnji predsednik Sportskog saveza Grada Vranja a sada aktuelni gradonačelnik.

Za sada, niko nije objavio preporuke Zorana Antića da bude na tako visokoj funkciji, niti pak kriterijume kojim se rukovodilo prilkom izbora.

Posebno, ako se zna da u Vranju nikad gori sportski rezultati nisu bili, a da je sport u rasulu.

Ono što je bitno, Sportski savez Srbije je u podeli političkog kolača pripao SPS-u, kome pripada i vranjski gradonačelnik.

Na Izbornoj skupštini nije došlo do nikakvih promena, osim Antića za potpresednike su izabrani Željko Trajković i Zoran Jovanović, dok će četvrti potpresednik biti nakanadno izabran.

Aleksandar Šoštar će i dalje u narednom četvorogodišnjem mandatu biti predsednik Sportskog saveza Srbije a vremešni Dane Korica generalni sekretar.

Izabran je i novi Upravni odbor koji ima 18 članova.

Na Skupštini u Beogradu  bilo je prisutan 191 delegat od 198 pozvanih. Za Aleksandra Šoštara je glasalo 130 a za njegovog protivkandidata Ivana Boškovića, direktora SC Šumice, 51 delegat.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: