GRK Mladost istupila iz lige

Lokalni sport - Četvrtak 19.09.2013 - 01:05

Mladi rukometaši gradskog rukometnog kluba Mladost iz Vranja istupili su iz Druge rukometne lige grupa Morava jer nemaju finansijskih sredstava da se takmiče.

Tim Mladosti Tim Mladosti

Time je oko 80 takmičara i polaznika poznate rukometne škole, koju vode iskusni treneri Miodrag Nikolić Robi i Zoran Arizanović Šef, ostali bez kvalitetnog takmičenja.

- Nismo sagledani od lokalne samouprave, forsira se samo RK Vranje 1957, a za brojnu decu koja trenitra i igra kod nas nije se imalo sluha.

Nama mesečno treba 60.000 dinara da bismo se takmičili, a to ne možemo da pokrijemo od članarina.

Drugo, nismo dobili besplatne termine za treniranje i igranje u Sportskoj hali, kao da dečaci nisu iz Vranja i njihovi roditelji ne pune budžet grada Vranja.

Jednostvano hteli su da nas izbace iz lige. Uprava je održala sastanak, obavešteni su roditelji i napustili smo ligu – kaže za OK Radio Nikolić.

Primaran cilj kluba biće da decu zadrži na okupu, da im omogući odgovarajuća takmičenja koja mogu da se samofinansiraju.

- Radićemo kao i do sada, stvaraćemo talente i igrače koji će kasnije biti rukometni ponos Vranja.

Igraćemo, najverovatnije, u Srpskoj ligi grupa Jug. To će biti liga sastvljena od ekipa iz Pčinjskog okruga, a omogućićemo dečacima da po godištima igraju turnire.

To će biti za 1996, 1998. i 2000. godište. Mlađi od 2000. godišta igraće   mini rukometnu ligu – ističe Nikolić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: