"Hajberi" bolji od "Četvrte brigade"

Lokalni sport - Četvrtak 16.01.2014 - 09:27

Vranje – Šestog dana novogodišnjeg futsal turnira, “Futsal 2014” koji se održava u Sportskoj hali u Vranju nija bilo iznenašenja, jedino što je neizvestnost bila na utakmici između ekipa “Arene” i “Bum-Bum” koje osim volje nemaju kvalitet da postignu nešto više na turniru.

ekipa Hajberija ekipa Hajberija


Pobedila je “Arena”, rezultatom 6:5. Ekipa “Daton servisa” odigrala je više prijateljsku nego takmičarsku utakmicu sa nedoraslom ekipom “Kaleja i drugari” i pobedila, rezultatom 9:6.

Najviše uzbuđenja privukla je utakmica između ekipa “Kafana Senta” i “Za naše Vranje”. Ekipa “Za naše Vranje” pružila je veliki otopor, ali je pobeda pripala srećnijoj ekipi. “Kafana Senta” pobedila je sa 4:3.

Od utakmice između ekipa “Hajberija” i “4. Brigade” više se očekivalo u domenu neizvesnosti, ali su momci iz “Hajberija” dominirali u svemu i slavili sa 3:1.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: