Hančani spremni za Jagodinu

Lokalni sport - Sreda 02.10.2013 - 10:17

Košarkaši Morave iz Vladičinog Hana kreću u novo prvenstvo Druge muške košarkaške lige, u subotu, 5. oktobra kada gostuju ekipi Jagodine, sa ciljem da ostvare opstanak u ligi, a ako se ukaže šansa i da napadnu vrh tabele.

Ekipa Morave Ekipa Morave

Miodrag Kostić Škantra, sportski direktor kluba i jedan od najzaslužnijih što je Morava stabilan drugoligaš navodi za OK Radio da je ekipa dosta promenjena od prošle godine, ali da su dovedeni novi košarkaši koji su se uklopili u koncepciju igre trenera Vlade Marinkovića i da je opet stvoren dobar tim spreman da svakog pobedi u ligi.

- Imali smo naporne pripreme, košarkaši su svojski radili i spremni smo. Igrali smo kontrolne utakmice, učestvovali na turniru u Volosu u Grčkoj gde smo u konkurenciji četiri ekipa osvojili prvo mesto.

Spremni smo, naš cilj je opstanak, ali zavisno od drugih okolnosti spremni smo da napadnemo sam vrh tabele – kaže za OK Radio Kostić.

On ističe da su iz kluba otišli u inostranstvo Perica Mitić,  Aleksandar Andrejević i Nemanja Stanković.

Svi u klubu im žele puno uspeha jer su igrajući u Hanu dali 100 odsto svojih mogućnosti i postali ljubimci navijača.

Otišli su i Dragoljub Pavlović koji se vratio u matični Radnik iz Surdulice i Nikola Stojković u Jug iz Vranja.

- Doveli smo nove košarkaše, iskusne i kvalitetne, poput Milana Tešanovića iz Jablanice iz Medveđe, Aleksandra Marjanovića, Vladice Jovanovića i Jovana Jovanovića iz Zdravlja iz Leskovca, Milana Radivojevića iz Napretka iz Kruševca, a vratio nam se centar Srđan Grujić iz Pirota.

Sa košarkašima koji su ostali, kapitenom Milanom Milenkovićem, Antonijem Stojkovićem, Grigorijem Kostićem; Stevanovićem, Ilićem i ostalim potpuno je spremna za najveće izazove.

Drugu mušku košarkašku ligu Srbije, osim Morave, činiće: Proleter Naftagas (Zrenjanin), Šabac (Šabac), Mladost  (Zemun), Jagodina (Jagodina), Napredak Maksi Ko  (Aleksinac), Vojvodina (Novi Sad), Spartak (Subotica), Radnički (Obrenovac), Beovuk 72 (Beograd), Kolubara (Lazarevac), Železničar  (Inđija), Mladost (Čačak) i Pirot (Pirot).

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: