Hančani trče ka zoni

Lokalni sport - Nedelja 17.11.2013 - 09:34

Vranje - Fudbaleri Morave iz Vladičinog Hana pobedili su na svom terenu, u 13. kolu, u derbiju šampionata Pčinjske fudbalske lige, ekipu Pčinje iz Trgovišta sa 3:2 i učvrstili se na čelu tabele.

Detalj sa utakmice Detalj sa utakmice

Utakmica je opravdala epitet derbija na zadovoljstvo preko 500 ljubitelja fudbala koliko se okupilo u SC Kunjak, jer je postignuto pet lepih golova, a uzbuđenja je bilo na pretek.

Strelci za Moravu bili su: Saša Ristić u 31, Vladimir Stamenković u 35 i Miloš Stanković u 61. minutu, a za Pčinju Bojan Đorđević u 40. i Davor Nedeljković u 66. minutu.

U 31. minutu, usledio je odličan centrašut sa leve strane, golman gostiju kratko je odbio loptu,  natrčao  je  Ristić i snažnim šutem doveo Moravu u vođstvo od 1:0.

U 35. minutu,.nakon izvedenog slobodnog udarca centarfor Stamenković  nadvisio  je  sve  igrače gostiju u  šesnaestercu  i  udarcem  glavom  sproveo   loptu  u  mrežu  za vođstvo  od  2:0.

U  40 minutu gosti koriste indolentnost odbrane gostiju i nakon lepe akcije i duplog pasa, Đorđević smanjuje na 2:1.

U 61. minutu, posle  jednog  skraćenog kornera  i  dobro izvedenog  centaršuta Stanković povećava prednost Morave na 3:1.

U 66.  minutu,  gosti iz Trgovišta izvode brazilsku akciju po levoj strain, sledi idealan centaršut, a Nedeljković u padu glavom postiže efektan gol i smanjuje vostvo domaćih na 3:2 i uvodi utakmicu u neizvesnost.

Mogli su fudbaleri Pčinje da izjednače, ali sve njihove nade pokopane su nakon isključenja njihovog igrača koji je dobio drugi žuti karton i automatski crveni, u 80. minutu.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: