Humanost za Anu i Pavla

Lokalni sport - Sreda 14.09.2016 - 21:49

U Vranju se od 22. do 25. septembra, na terenu Gimnazije “Bora Stanković” održava humanitarni turnir u malom fudbalu za prikupljanje pomoći dečaku Pavlu Tasiću iz Vranja i Ani Ilić, studentkinji i pesnikinji iz Vladičinog Hana.

Ana Ilić i Pavle Tasić. Foto: OK Radio Ana Ilić i Pavle Tasić. Foto: OK Radio

Pavle Tasić boluje od cerebralne paralize i za njegovo dalje lečenje i rehabilitaciju potrebna su sredstva, koja porodica nije sama u mogućnosti da obezbedi.

Ana Ilić boluje od retke i neizlečive bolesti  Fridrajhove ataksije.


Turnir će se igrati  po sistemu 4+1 sa neograničenim izmenama, gde svaki tim donira po 1.000 dinara.

Organizatori turnira su Aleksandar Ilić, fudbaler iz Vranja, donedavni igrač Bežanije i njegov prijatelj Nikola Stevanović, takođe iz Vranja.

Aleksandar Ilić kaže da su on i njegov drug Nikola želeli da pomognu na neki način  onima kojima je to najpotrebnije.

- Organizovali smo i ranije ovakve akcije, i uvek smo se iznenadili koliko se ljudi odaziva, i koliko na ovaj način može da se pomogne onima kojima je to najpotrebnije.

I ovaj put pozivam Vranjance da budu humani i da naše malo mnogima, nakon pomoći i donacija može da bude dovoljno i puno
- kaže Ilić.

Prijavljivanje zainteresovanih ekipa muških, ženskih i mešovitih vrši se na brojeve telefona 064 469 44 51, Aleksandar Ilić i 061 73 73 553, Nikola Stevanović.

Svi oni koji ne učestvuju, a žele da pomognu, mogu to da urade slanjem SMS poruka ili uplatom na žiro račune.

Za Pavla Tasića na dinarski žiro račun 160-445293-81, ili mogu da pošalju SMS poruku sa sadržajem 150 na 3030. Cena poruke je 100 dinara.

Za Anu Ilić na dinarski žiro račun 54-102-0001127-0.

Ulaznice na turnir za gledaoce biće dobrovoljni novčani prilog na ulazu.

Prijavljivanje traje do srede, 21. septembra, a žreb će se održati u četvrtak, 22. septembra u prisustvu kapitena ekipa na terenu vranjske Gimnazije.
 

 

Ovaj segment programa OK Radija podržan je od strane opštine Vladičin Han u okviru medijskog projekta. Stavovi izneti u prilogu ne odražavaju nužno stav opštine Vladičin Han.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: