I Vranje na Beogradskom maratonu

Lokalni sport - Petak 26.04.2013 - 11:47

Miloš Antić (22), Milovan Trajković (33) i Ivan Stanković (37), učestvovali su na tradicionalnom Beogradskom maratonu, uspešno istrčali deonicu i na taj način na pravi način reprezentovali Vranje.

Trajković, Stanković i Antić Trajković, Stanković i Antić

Vranjski atletičari su po sunačanom i sparnom vremenu izdržali sve napore i uspešno prošli kroz cilj.

Miloš Antić je stazu istrčao za 04:13:30.

- Staza i vreme su bili jako teški. Zadovoljan sam činjenicom da sam završio trku. Okruženje na maratonu je bilo jako lepo.

Nismo zadovoljni ostvarenim vremenom ali smo prezadovoljni činjenicom da smo uspeli da se na neki način upišemo u istoriju maratona – kaže Antić.

Milovan Trajković koji je stazu prešao za 04:29:32 prenosi svoje utiske.

- Prebrodili smo sve teškoće i krize kroz koje smo prolazili i uz podršku publike i ogromnu pozitivnu energiju koju su nam sve vreme pružali uspeli smo da završimo trku uspešno. Idemo dalje, na redu je Skopski maraton.

Ivan Stanković sa vremenom od 05:11:56 kaže:

- Bitno nam je da smo mentalno izdržali i da smo prošli kroz cilj jer po nekom nepisanom pravilu na maratonu je pobednik svako ko istrči celu trku. Organizacija maratona je bila za svaku pohvalu i stvarno je bio prelep osećaj biti deo dogadjaja u kome smo učestvovali.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: