Ilić se okitio zlatom

Lokalni sport - Sreda 25.06.2014 - 09:15

Vranje – Dušan Ilić, Milan Stanković i Miloš Kostić, bokseri Iron MMA tima iz Vranja, učestvovali su na internacionalnom MMA turnir ``Naissus fighting chanpioneship`` održanom u Nišu, minulog vikenda i sva trojica radila su finalane borbe što je zapažen uspeh.

Iron MMA Iron MMA

- Dušan Ilić je protiv Tiha Naumovskog iz kluba “Sveti Jovan Krstitelj” iz Skoplja pobedio na poene i osvojio zlatnu medalju. Radili su amaterski MMA. Milan Stanković je protiv Nikole Đokića iz kluba ``Oktagon`` iz Niša izgubio u finalu na poene. Radili su, takođe, amaterski MMA. Miloš Kostić je protiv Aleksandra Stojkovića `iz kluba ``Akademija Vitez`` iz Bačke Palanke, izgubio “ambarom” u prvoj rundi. Radili su semi pro meč (poluprofesionalni) – kažu za OK Radio treneri Slađan Stanojković Prike i Zoran Mladenović Žilka.

Oni su su prezadovoljni nastupom svojih takmičara na turniru.

- Imali su ozbiljne protivnike i pružili odlične borbe. Pokazali su umetnost MMA borilačkog sporta – ističu Stanojković i Mladenović.

Oni pozivaju sve ljude dobre volje koji žele da izađu u susret i materijalno pomognu Iron MMA tim kako bi imali bolje uslove za rad i kako bi mogli što bolje da prezentuju MMA borilački sport i grad Vranje.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: