Imenovani treneri u mlađim kategorijama Dinama

Lokalni sport - Četvrtak 22.08.2013 - 01:13

Mlađe kategorije Dinama iz Vranja od utorka 20. avgusta, nakon skoro dva meseca pauze, dobile su nove trenere.

Jakšić Jakšić

Trener predpetlića- početnika je Igor Stojković Krespo.

Trener petlića je Nenad Jakšić Pileška.

Trener pionira je Joca Ristić.
Trener kadeta je Zoran Stanojković Peca, koji jedini nije radnik SS, pa će najverovatnije, kao i do sada, raditi volonterski.

Trener omladinaca je Dragan Stojanović Firga.

Zbog nepostavljenja trenera, ustvari zbog ostavke dotadašnjih i njihovog odlaska, dečaci nisu ni trenirali.

Samoinicijativno je trener Joca Ristić okupljao petliće, na molbu roditelja, vodio ih na prijateljske utakmice i na turnire.

Kad je dara prevršila meru i kada je pretilo da se obelodani rasulo u mlađim selekcijma kluba, kao prelazno rešenje našlo se u liku i delu Dragana  Stojanovića Firge, iskusnog trenera.

On je krenuo da radi sa četiri selekcije što ide na sramotu kluba i onih koji brinu o deci. Ipak, “Firga” je uspeo koliko toliko da okupi decu i održava treninge.

Najzad, nakon raznih prozivki, a na inicijativu Nebojše Zupančića, potpresednika kluba, održan je “istorijski” sastanak u Sportskom savezu koji je zakazao Zoran Antić, gradonačelnik, sa radnicima Radne zajednice, njih 40-tak.

Glavna tema bila je ko treba da bude trener mlađih kategorija gde se akcenat stavio isključivo na radnike Sportskog saveza, koji  primaju redovne plate i osigurani su, a vreme umesto na poslu provode spavajući ili po kafićima.

Oštro je zamereno trenerima Radetu Aleksiću, što je u BSK-u iz Bujanovca, kao i Aleksandru Antiću, koji je trener u Moravi iz Hana.

Neke pretnje su bile “prazna puška”, a neke su morale da urode plodom jer izlaza u mlađim kategorijama, kada para nema, nije bilo.

Tako su, na radost dece, a i “Firge”, koji je po ceo dan na stadionu, u utorak predstavljeni novi treneri.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: