“Joca Svaštara” osvojio Neradovac

Lokalni sport - Subota 07.06.2014 - 08:34

Vranje – Pobednik memorijalnog turnira „Miloš Ristić Tajson“ - Neradovac 2014. je ekipa „Joca Svaštara“, sa 6:2 savladala veoma borbenu ekipu „Rakovac“.

Turnir Neradovac Turnir Neradovac

Finalno veče memorijalnog turnira održano je u petak, 6. juna na terenu za male sportove u Donjem Neradovcu.

U finalu, pobedila je ekipa „Joca Svaštara“ iz Vranja ekipu Rakovca iz istoimenog sela, sa 6:2. Treće mesto pripalo je ekipi „Gold Star Cezar“ koja je bila bolja od ekipe „Tibužde“ pobedivši ih, sa 9:6.

Na turniru je učestvovalo 15 ekipa,  raspoređenih u četiri grupe.

Nagradni fond je bio 90 000 dinara. Kotizacija po ekipi bila je 6.000 dinara. Prvo mesto donosilo je 60. 000, drugo 20. 000 i treće mesto 10. 000 dinara.

Organizaciju turnira pomogli su: MZ Neradovac uz pomoć Grada Vranja i Sportskog Saveza koji su obezbedili pehare i medalje za prva tri mesta.

Igrači FK Dinama, FK Morava i KMF Vranje2 igrali su za više ekipa što je turniru dalo posebu draž..

Jedan od učesnika i ponajbolji igrač turnira Nikola Dodić Dode iz ekipe „Rakovac“, inače igrač KMF Vranje, za OK Radio kaže:

- Na turniru je bilo četiri po kvalitetu izjednačenih ekipa, sve ekipe su bile dobro pripremljene i uvek su igrale za gol više. Naša ekipa je mlada i neiskusna, prvi put igra zajedno i to je bila naša mana.

Ipak, kvalitet nije izostao, sve čestitke mojim saigračima na borbenosti i pokazanoj igri, kao i ekipi “Joca Svaštara” na osvojenom turniru – navodi Dodić.

Turnir je svako veče pratilo oko 1.000 ljubitelja malog fudbala.

Ekipe po grupama: Grupa A: I to je to, Družina, Alkohol Junajted, Družina;

Grupa B: Kul Taksi, Joca Svaštara, Major Tim, Gold Star Cezar; Grupa C: Kofi Tajm, Mi to tako, Crni Lug; Grupa D: Klub Aut, Rakovac, Tibužde, Ribince Siti.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: