Jovanović kralj oktagona

Lokalni sport - Utorak 14.01.2014 - 10:52

Vranje je dobilo istinskog šampiona među profesionalcima u MMA borilačkom sportu, koji je u kavezu oktagonu nokautom u 1. rundi samleo svog protivnika.


Meč Jovanovića, ako i ostali iz spektakla „Master Challenge 2“, održan je, hali “Jassa”, 12. januara u Jagodini.

U glavnom delu MMA spektakla nastupio je Vranjanac  Mladen Jovanović u svom prvom profesionalnom meču protiv Milana Kosarića iz kluba Akademija Vitez.

- Mladen je odradio veoma pametno meč, preciznim ručnim udarcima je razbio gard protivniku, nastavio je udarcima laktvovima u stand up i na kraju ga u parteru GDP-om razbio, što je rezultiralo nakautom u prvoj rundi – kaže za OK Radio trener Slađan Stanojković Prike.

IRON MMA TEAM iz Vranja učestvovao je sa pet MMA takmičara. Prvi meč je radio Milan Stanković protiv Milana Rončevića iz kluba Sparta iz Kruševca u amaterskoj konkurenciji. Stankovic je pobedio u drugoj rundi nokautom.

Mladi bokser, koji je rođen 1998. godine,  pokazao je da je budućnost MMA borilačkog sporta u Vranju i Srbiji.

- Po prvi put smo imali priliku da pogledamo Fight card sačinjen od amaterskih, semi pro i profesionalnih boraca.

Uvodni deo pet amaterskih mečeva, na glavnom programu šest Semi pro mečeva i dva profesionalna – ističe Stanojković.

- Usledila su tri semi pro meča, Nemanja Stanković, Nemanja Mihajlović i Predrag Cvetković, nažalost sva trojica su izgubila, svima je to bio debi u MMA borilačkom sportu.

Ostavili su srce u oktagonu međutim to nije bilo dovoljno za pobede, platili su danak neiskustva – navodi Zoran Mladenović Žilka, trener u klubu.

Treneri Stanojkovic i Mladenović prezadovoljni su nastupima svojih takmičara, od Mladena su očekivali pobedu, a posebno ih je oduševio Stanković.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: