Jovanović nezadrživ

Lokalni sport - Četvrtak 10.04.2014 - 10:22

Vranje - Omladinci Dinama iz Vranja pobedili su, u redovnom kolu Prve omladinske lige Srbije, ekipu Radana iz Lebana sa 3:0 i prikazali jednu od boljih igara u prolećnoj polusezoni.

Omladinci Dinama Omladinci Dinama

Trener Joca Ristić zadovoljan  je igrom ia zalaganjem svojih izabranika.

- Ekipa je podmlađena jer je više omladinaca prekomandovano u prvi tim. Povukli smo u omladince igrače iz kadeta i moramo biti zadovoljni njihovom angažovanom igrom i željom za pobedom - navodi Ristić za OK Radio.

U pobedi Dinam nad Radanom briljirao je Stefan Jovanović koji je postigao dva gola, u 12. i 48. minutu. Treći gol za Vranjance delo je mladog Aleksandra Cvetkovića u 53. minutu..  

Za omladince Dinama su nastupili: Aleksandar Anđelković, Aleksandar Cvetković, Jovan Antonijević, Nenad Andrejević, Stefan Stojmenović, Petar Stojković, Vukašin Stojanović, Branislav Ristić, Stefan Jovanović, Stefan Stanković i Vladimir Milanović.

Igrali su još: Aleksandar Donić, Miloš Milosavljević, Aleksandar Milenković, Vladimir Stoiljković, Tihomir Stamenković, Bojan Stojanović i Bojan Mitić.


Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: