Jug bez Kvalitetne lige

Lokalni sport - Nedelja 29.09.2013 - 11:55

Juniori Juga iz Vranja, na neutralnom terenu u Hali sportova u Vladičinom Hanu, izgubili su u polufinalnom kvalifikacionom meču za popunu Kvalitetne juniorske lige Srbije, od Prokuplja sa 70:45.

Omladinci Juga Omladinci Juga

Kuorizitet utakmice je velika razlika na kraju utakmice, od 25 koševa razlike, iako je na poluvremenu bilo 28:25 za Prokupčane.

Došlo je do neverovatnog pada u igri omaldinaca Jug, bukvalno su stajali na parketu dok su juniori Toličanina “cepali” mrežicu.

Izveštači sa utakmice navode da omaldinci Juga po kvalitetu nimalo ne zaostaju za Prokupčanima, čak su, prema tvrđenjim vranjskih stručnjaka, individualno i bolji pa katastrofalan  poraz ne samo da čudi, već zabrinjava ljubitelje košake u Vranju s obzirom da gro igrača iz juniorske ekipe čine seniorski tim.

Pred tom činjenicom trebalo bi da se zamisle oni koji vode ekipu, a to se svelo na dva imena, Gorana Smiljkovića, sportskog direktora i Dejana Petroviča, trenera.

Nedolazak na treninge i nespremnost juniora je očigledna i takve stvari su nedopustive za klub koji ima izgrađen renome.

Juniori Prokuplja će u borbi sa Hisarom iz Leskovca odlučiti ko će među najboljim juniorskim ekipama u Srbiji.
 
Košarkaši Juga imaju veliki problem sa neefikasnošću, jer je prvi tim ovog kluba, gde igra većina juniora, u dva prijateljska meča postigao protiv Radnika 43, a protiv Zdravlja 45 koševa.

Prvenstveno takmičenje Prve regionalne lige Istok počinje sledećeg vikenda.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: