Jug ostaje iznad beton lige

Lokalni sport - Četvrtak 12.09.2013 - 23:04

Košarkaši Juga iz Vranja ostali su u Prvoj regionalnoj košarkaškoj ligi Istok jer su se ekipe iz Leskovac, Zdravlje 09 i Zdravlje Leskovac fuzionisale.

Detalj sa mečeva Juga Detalj sa mečeva Juga

Tako su se “jugaši” spasili igranja u “beton” ligi jer su u protekloj sezoni zauzeli poslednje mesto i ispali.

Miloša Petrović, mladi košarkaš Juga, jedan od najboljih u ekipi smatra da će se ove sezone neće boriti za opstanak, kao prošle.

- Očekujemo da nam se pridruži par iskusnijih košarkaša i da sa ekipom koja je mlada, ali i veoma talentovana obezbedimo opstanak na vreme. Sve zavisi od nas, potrebno je da redovno treniramo, da učimo na treninzima i izgaramo na utakmicama – kaže Petrović.

U sezoni 2013/2014. Prvu regionalnu ligu Istok čine KK ZDRAVLjE Leskovac, KK RTANj Boljevac, KK NIŠ Niš, KK PROKUPLjE Prokuplje, KK KNjAŽEVAC  Knjaževac, OKK JUNIOR Niš, KK KURŠUMLIJA Kuršumlija,  KK DIMITROVGRAD Dimitrovgrad, KK BOR RTB Bor, OKK SOKOBANjA Sokobanja, KK JABLANICA Medveđa, KK JUG Vranje, KK MLADOST Zaječar i KK RADNIK Surdulica.

Košarkaši Juga će svoje utakmice u Vranju, u Sportskoj hali igrati nedeljom od 18 časova.

Prvenstvo počinje 5. oktobra, a u 1. kolu sastaju se: Niš - Jug, Zdravlje Leskovac – Radnik, Rtanj – Mladost, Prokuplje – Jablanica, Knjaževac – Sokobanja, OKK Junior - Bor RTB, Kuršumlija – Dimitrovgrad.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: