Kadeti Dinama pred raspadom

Lokalni sport - Četvrtak 12.12.2013 - 00:32

Kadeti Dinama iz Vranja završili su jesenji deo prvenstva u Prvoj kadetskoj ligi regiona istočne Srbije na 7. mestu i razočarali jer su slovili za jednu od talentovanijih generacija u klubu.

kadeti Dinama kadeti Dinama


Prvo je bilo probelema oko trenera, pa su jedno vreme bili prepušteni sami sebi, a onda se vratio Zoran Stanojković Peca koji je duže vreme trener u mlađim kategorijama u Dinamu.

 

Ono što je karakteristično za Dinamo, u preteklih desetak godina, je osipanje nladih fudbalera počenje, upravo, u kadetima, u uzrastu  kada se igrači formiraju i nagoveštavaju svoj seniorski potencijal.

 

Zbog impovizacije rada u klubu mnogi ostvaljaju fudbal i odlaze raočarani, a neki su, itekako, svesni da tu nikave budućnosti nema bez obzira na njihov kvalitet.

 

Zato ne ćudi što je ekipa ostala sa 13 igrača, što nema golmana, što im prvoplasirana ekipa Radničkog iz Niša beži 19 bodova na tabeli.

 

Mnogi od dečaka koji sada igraju za kadete u pionirima su bili na domaku Kvalitetne lige Srbije. Tada su osetili prvu nepravdu jer nisu imali nikavu podršku čelnih ljudi kluba.

 

Da su je imali igarli bi sa Zvezdom, Partizanom, Vojvodinom…Ali, kao i ranijih godina mlađe kategorije u Dianamu su balast jer se sav akcenat u kluba baca na prvi tim.

 

Za kadete Dinama, u jesenjem delu prvenstva, su nastupali: Denis Šešivarević, Miloš Stevanović, Bojan Stojanović, Nikola Ristić, Alerksandar Cvetković, Nikola Milenković, Tihomir Stamneković, Aleksandar Arsić, Vladimir Stoiljković, Marko Hristić, Nikola Stošić, Nkola Savić i Aleksandar Anđeloković.

 

Tabela: Radnički (Niš) 37, Radnički (Pirot) 32, Moravac Orion (Mrštane) 29, Timok (Zaječar) 26, Palilulac (Niš) 22, Nacional (Niš) 20, Dinamo (Vranje) 18, OFK Topličanin (Prokuplje) 18, Župa (Aleksandrovac) 17, Hajduk Veljko (Negotin) 17, Kruševac (Kruševac) 14, Jagodina (Jagodina) 13, Radnik (Surdulica) 12, OFK Vranje 10, Rudar (Bor) 1.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: