Kik bokseri idu u Trstenik

Lokalni sport - Petak 01.11.2013 - 00:49

Kik bokseri KBK Vranje i KBK Junior, njih 18, učestvovaće na Prvenstvu centralne Srbije za seniore, juniore, kadete i pionire koje će se održati u Trsteniku, 3. novembra.

Kik bokseri Juniora Kik bokseri Juniora

Treneri Igor Mladenović i Vedran Tašković navode da su svi takmičari u formi i izuzetno fizički priprljeni što daje nadu da će se vratiti sa više osvojenih medalja.

- Očekujemo da polako privodimo kraju takmičenja u 2013. godini i da ostvarimo što više uspeha kako bi naši klubovi zadržali visoka mesta u Srbiji, a to je da smo među prve pet ekipe – kažu Mladenović i Tašković.

Iz KBK Vranje i KBK Junior na prvenstvu će učestvovati: Slađan Dragišić, Fazlija Redžepi, Dejan Mladenović, Dragana Sretenović, Slađana Trajković, Milica Mirković, Jovan Janković, Marijana Simonović, Velimir Garalejić, Marko Dimčić, Natalija Jović, Đorđe Vojinović, Dušan Janković, Veljko Kitanović, Ljiljana Ristić, Dejana Stošić, Dušan Stošić i Ivana Davidović.  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: