Kik bokseri se spremaju za Evropu

Lokalni sport - Četvrtak 22.08.2013 - 00:59

Osmoro boksera iz KBK Vranje i KBK Junior od 21. do 28. avgusta biće na pripremama na Besnoj Kobili gde će sticati i podizati fizičku spremu jer ih na jesen očekuju značajna takmičenja na domaćoj i inostranoj sceni.

Kik bokseri iz Vranja Kik bokseri iz Vranja

Na Besnoj Kobili biće, po odabiru trenera Igora Mladenovića i  Vedrana Taškovića, Dalibor Antić, Miroljub Nedeljković, Slađan Dragišić, Miloš Cvetković, Radomir Nedeljković, Dragana Sretenović, Milica Mirković I Fazlija Redžepi.

- Radiće se naporno po ustaljenom programu koji našim klubovima i takmičarima donosi vrhunske rezultate. Očekuju na nas prvenstva centralne Srbije i državna prvenstva, a naše juniorske reprezentativce Evropsko prvenstvo u Poljskoj.

Dragana Sretenović, Radomir Nedeljković i Fazlija Redžepi, 27 avgusta odlaze na Taru na pripreme sa reprezentacijom.

Ostaće do 10. septembra i  očekujemo da budu u top formi kada počne prvenstvo Evrope za juniore i juniorke u Poljskoj – kažu treneri Mladenović i Tašković.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: