Kik bokseri u borbi za zlato

Lokalni sport - Četvrtak 19.09.2013 - 01:07

Kik bokseri iz Vranja Fazlija Redžepi i Dragana Sretenović serijom pobeda ušli su u finale i borbu za zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu za juniore i juniorke u disciplini lou kik koje se održava u Krakovu u Poljskoj, od 15. do 21. septembra.

Redžepi, levo Redžepi, levo

 

Sretenovićeva je savladala Ruskinju Irinu Glukovčenko, ubedljivo, na poene 3:0. Redžepi je meč završio u 1. rundi kada je nokautirao Makedonca Ljupčeta Koceva.

Finalne borbe održaće se u petak, 21. septembra kada će biti dodeljene i medalje.

Rezultati: juniori, polufinale, lou kik do 54 kg: Fazlija Redžepi – Ljupče Kocev (Makedonija) 3:0 (KO 2. runda); juniorke, polufinale, loukik, do 65 kg: Dragana Sretenović – Irina Glukovčenko (Rusija) 3:0.

Da bi stigao do finala, Redžepi je pobedio u četvrtfinalu u fantastičnoj borbi Azarbejdžanca Zaura Orujeva, na poene 2:1.

Radomir Nedeljković, 63,5 kg, treći vranjski bokser, koji je bio u sastavu reprezentacije Srbije, poražen je u četvrtfinalu od Rusa Renata Ondaka, na poene 3:0.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: