KMF poražen i u Kupu

Lokalni sport - Petak 08.03.2013 - 10:01

Futsaleri kluba malog fudbala Vranje izgubili su u osmini Kupa Srbije u malom fudbalu u Beogradu od ekipe TMF, na penale, rezultatom 5:4. U regularnom toku utakmice bilo je 1:1.

Novković u žutom Novković u žutom

Strealc za KMF Vranje bio je Stevanović.

Stefan Novković, jedan od mlađih nadolazećih futsalera u ekipi Vranja, navodi da su u Beograotišpli sa mladim igračima, onim koji su ovog proleća u drugom planu, a budućnost su kluba.

- Bez obzira što je ekipa TMF druhgoligaš, drugoplasirana u Drugoj ligi “Beograd”, imaju solidan tim koji može svakog da iznenadi.

S obzirom da smo nastupali sa mladim rezervnim timom moramo biti zadovoljni jer se nismo obrukali, naprotiv pokazali smoi da imamo potencijal za mnogo veća pregnuća – navodi Noavković.

U klubu su svesno išli sa mladim timom jer nemaju ambicija u Kupu u trenutku kada se bije odsudna bitka za opstanak u ligu.

- Sve karte bacamo na prvenstvo. U ponedeljak nam dolazi drugoplasirana ekipa VIK Naisusa iz Niša. Samo pobeda nas ostavlja u brobu za opstanak.

Zato smo spremni da damo sve od sebe i pobedimo – ističe Novković.  

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: