Konačno: Dinamo napustio DNO TABELE

Lokalni sport - Nedelja 10.03.2019 - 18:16

Dinamo iz Vranja je u 26. kolu Super lige Srbije kao domaćin u Surdulici odigrao meč bez golova sa beogradskim Čukaričkim.

Dinamo ima razloga za zadovoljstvo FOTO: D. Ristić/OK Radio Dinamo ima razloga za zadovoljstvo FOTO: D. Ristić/OK Radio
Ipak, bod je za Vranjance ovog puta veliki kao kuća, jer Dinamo ostaje i dalje neporažen u prolećnom delu šampionata, zahvaljujući čemu su se "žuti" konačno "odlepili" sa začelja tabele
 
Mreže u Surdulici su mirovale posle ne preterano zanimljivih 90 minuta u duelu između Dinama i Čukaričkog.
 
Vranjanci mogu biti zadovoljni, tim pre što su jesenas upravo u duelu sa Čukaričkim, doživeli najteži poraz u Super ligi od 1:6.
 
Žal za bodovima veći je u redovima Čukaričkog koji su pobedom mogli makar na kratko da se izjednače po broju bodova sa Partizanom na trećem mestu.
 
Oslabljen izostancima petorice standardnih prvotimaca, Čukarički nije mogao da postigne više od boda u susretu sa Dinamom koji ostaje najprijatnije iznenađenje početka prolećnog dela šampionata.
 
Vranjanci su, po prvi put u debitantskoj sezoni u Supe rligi, pobegli sa začelja tabele prepustivši fenjer Zemuncima.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: