Kristijan ponovo na pobedničkom postolju u Beogradu

Lokalni sport - Ponedeljak 01.10.2018 - 07:31

Vranje - U nedelju, na Drugom beogradskom polumaratonu u okviru koga su bile održane trke na 21km i 10 km, AK Vranjski maratonci je nastupio sa devet takmičara, od toga osam takmičara u muškoj konkurenciji i jedna takmičarska u ženskoj konkurenciji.

Kristijan potvrdio dobru formu FOTO: AK Vranjski maratonci Kristijan potvrdio dobru formu FOTO: AK Vranjski maratonci
Svi takmičari su istrčali trku od 21 km odnosno polumaraton.
 
Najviše uspeha ostvario je pobednik beogradskog maratona Kristijan Stošić koji je stigao treći u generalnom plasmanu, odmah iza pobednika kenijca Stenlija Kipruta i srpkog reprezentativca Darka Živanovića
 
Plasmanom medju prva tri takmičara Kristijan Stošić je potvrdio svoju dobru formu i nastavio da na dobar način promoviše naš grad i AK Vranjski maratonci.
 
- Ovim putem bih želeo da se zahvalim gradu Vranju na podršci i svemu što su učinili za nas kao i Kavim Jedinstvu koji nam pomaže na trkama - ističe Stošić.
 
Pored njega i ostali takmičari su uspešno završili trku kao i jedina dama medju njima Aleksandra Kržalić koja je nakon osvojenog četvrtog mesta na Vranjskom polumaratonu nastavila sa dobrim rezultatima.
 
Naredna dva vikenda naši atletičari nastupiće na trci u Skoplju, Kumanovu i Solunu.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: