Krstić kao vihor

Lokalni sport - Subota 06.07.2013 - 11:13

Igor Krstić je pionir FK Dinamo iz Vranja, oličenje mladog fudbalera koji poštenim radom i kvalitetima koje poseduje traži svoje mesto pod fudbalskim nebom.

Krstić Krstić

Joca Ristić, fudbalski trener, facsinairan je odnosom prema radu na trenizima i ispunjavanju obaveza ovog mladog i darovitog fudbalera.

 

- Imponuje svojim ponašnjem jer svakoga dana putuje iz Neradovca i ne propušta nijedan trening. Igra na poziciji levog beka, levonog, trči do iznemoglosti i daje celog sebe na svakoj utakmici..

 

Neprelazan u odbrani, srčan, agresivan,, pravi fajter, često klizećim startom rešava situacije.

 

Igrač za koga nema izgubljena lopta. Često se ubacuje iz drugog plana i centrira – ističe Ristić.

 

Krstić konstantno napreduje, vreme koje je pred njim treba da iskoristi na najbolji mogući način da svakog dana na svakom treningu bude bolji nego sto je bio na prethodnom.

 

- On svojom željom to i pokazuje i primer je mladog, darovitog i talentovanog dečaka koji svakog trenera tera da zavoli svoj posao i posveti mu se – navodi Ristić.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: