Ljubini šampioni

Lokalni sport - Petak 11.05.2012 - 13:04

Dizači tegova KDT Vranje, na prvenstvima Srbije, za uzrast do 17 godina, redovno osvajaju medalje, ekipno i pojedinačno.

KDT Vranje KDT Vranje
Njihov trener Ljuba Stevanović, nekadašnji prvak eks Jugoslavije u svojoj kategoriji, prezadovoljan je svojim pulenima.
 
- Ono što je karateristično i što Vranje stavlja u poziciju centra dizanja tegova u Srbiji je činjenica da smo jedini klub koji se takmiči, a nije iz Beograda ili Vojvodine. Pritom redovno smo u poziciji da osvojimo jedno od prvih dva mesta i budemo najbolji – ističe Stevanović. 
 
Od takmičara, pored ostalih, ističu se Danijel Mitić, u kategoriji do 62 kg, Stefan Arsić, u istoj kategoriji, Nikola Antić, u kategoriji do 85 kg. i Nemanja Mančić, u teškoj kategoriji.
 
- Uspesi naših mladih takmičara pokazuje da imamo dosta potencijala za vrhunske domete u dizanju tegova, olimpijskom sportu koji i u Vranju egzistira više od 40 godina – navodi Stevanović.
 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: