Majstorica "I to je to"

Lokalni sport - Subota 20.07.2013 - 14:27

Vranje - Šesti dan turnira u mlaom fudbalu “Zlatokop 2013” pokazali su da su jedni od favorita ekipe “I to je to”, kao i “Šuki”, gde igraju pozanati majstori malog fudbala.

ekipa I to je to ekipa I to je to


Ekipa “I to je to” deklasirala je hrabru ekiou Ćukovca, rezultatom 9:0, a ekipa “Šuki” domaću ekipu “Zlatokopa”, rezultatom 5:1.

Velika borba viđena je na utakmici ekipa “Trebešinje” I “Hugo Bet”, gde su momci iz “Hugo Beta” sa malo sportske sreće došli do pobede od 3:2.

Najzad je i ekipa “Ubavinbja” iz Zlatokopa pružila prav, ali značajan otpor eki “Bibi Kaldarma” izgubivši, rezultatom 6:3.

S obzirom da je ekipa “Bibi Kaldrma” jedan od favorita turnira to se može smatrati uspehom rekreativaca iz Zlatokopa koji itekao imaju svoje pristalice.

Večeras se nastavlja turnir i sa velikim interesovanbjem se očewkuju dueli sve boljih “Katalonaca” protiv ekipe “Tibužde Markoni”, gde će pokazati jesu li ili ne za veća dostignuća osim pukog učešča na turniru.

Gledaoci s parvom očekuju i pravu fudbalsku poslasticu na meču između iskusne ekipe “Golub Dubnica “ i dečaka id Dinama koji igraju pod imenom “Kafe Harizma”. Ništa manje interesantne neće biti utakmice između ekipa “Tik Tak” iu “Sente”, kao i “Binta Kul Taksi – Kafe Dionis”.  

Rezultati, petak, 19. jul:
“ĆUKOVAC” – “I TO JE TO” 0:9,  TREBEŠINJE- HUGO BET 3:4, ŠUKI – ZLATOKOP 5:1, UBAVINJA – BIBI KALDRMA 3:6.
SUBOTA, 20. jul, sastaju se: Binta Kul taksi – Kafe Dionis, Markoni Tibužde – Katalonci, Tik Tak – Senta, Golub Dubnica – Kafe Harizma.
RASPORED PO GRUPAMA::
GRUPA A: ŠUKI, TIBUZDE, ZLATOKOP, UBAVINjA, BIBI-KALDRMA
GRUPA B: SENTA, GOGA I DRUGARI, GOLUB –DUBNICA, TIK-TAK
OMLADINCI CUKOVAC
GRUPA C: KUL-TAKSI,, MARBO, KATALONCI, MARKONI-TIBUZDE, KAFE- DIONIS
GRUPA D: I TO JE TO, TREBESINjE, HUGO-BET, ĆUKOVAC, ADRIJA.
 

OK radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: