"Marbo plaća ceh"

Lokalni sport - Sreda 16.01.2013 - 11:15

Dalibor Stošić Daka, jedan od boljih futsalera u ekipi Vranja, ne može da shvati šta su sve ispromašivali u šest odigranih kola.

Stošić (desno) Stošić (desno)



- Ne znam kao da nas je nešto uročilo. U Smederevu je bila kruna svih naših promašaja.

Još uvak sanjam situaciju pred golom Smederevca, kad sam na 15-tak sekundi pred kraj utaknmice, neometan, promašio sa pola metra udaljenosti prazan gol -  ističe Stošić.

Stošić je poznat kao jedan od najboljih igrača malog fudbala posebno na turnirima, gde je u više navrata proglašavan za najboljeg. Odlikuje se tehnikom koja ga svrstava u futsalere miljenike malog fudbala.

On je ubeđen da će njegov klub prevazići trenutne slabosti i u subotu, pred svojim navijačima, savladati favorizovanu ekipu Marbo Intermeca iz Beograda.

- Nisu bolji od nas, uz veliku borbu i sreću koja bi jednom trebala da nas prati, sigurno pobeđujemo. Naši navijači nas neće izneveriti, oni su naš dodatni adut da ćemo slaviti – kaže Stošić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: