Medalje za karatiste Vranja

Lokalni sport - Sreda 14.10.2015 - 10:46

Na svetskom prvenstvu za decu, kadete, juniore i seniore održanom u Subotici pod nazivom “23. Svetski šotokan kup u karateu” karatisti Vranja osvojili su dve medalje.

Karatisti nastavljaju da nižu uspehe. Foto: FB stranica KK Vranje Karatisti nastavljaju da nižu uspehe. Foto: FB stranica KK Vranje
Petoro njih se takmičilo u katama i troje u borbama. Najbolji rezultat, osvajanje bronzane medalje, postigli su u borbama Anđela Petrović i Milan Veselinov, dok je u istoj disciplini Petar Mihajlović zauzeo peto mesto. 
 
U disciplini kate Lazar Đorđević Radić osvojio je četvrto mesto, a Stefan Ristić, Davor Bundalo, Bogdan Stojković i Petar Ilić ostvarili su  plasman od 8. do 12. mesta. 
 
Na turniru je učestvovalo oko 2.500 takmičara iz 38 država. Boje reprezentacije Srbije branilo je osmoro takmičara Karate kluba Vranje.
 
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: