Melanija najbolja u Srbiji

Lokalni sport - Ponedeljak 28.05.2012 - 12:43

Melanija Zdravković, strelac SK Vranje, nekoliko sezona slovi za najbolju mladu streljačicu u Vranju, ali i šire u Srbiji.

Zdravković Zdravković

Proglašena je za najboljeg strelca u Srbiji u kategoriji mlađih juniorki, u 2011. godini, a potom i bila najbolja sportiskinja grada Vranja.

- Melaniji je, na svečanoj sednici Streljačkog saveza Srbije, održanom 14. marta ove godine, u Beogradu, svečano uručeno priznanje za jednu od najuspešnijih streljačica u Srbiji,  za 2011. godinu – sa ponosom ističe Bogdan Mitrov, trener vranjskih strelaca.

Na osnovu rezultata i plasmana u protekloj godini, Zdravkovićeva je osvojila laskavo priznanje – najbolja u Srbiji za 2011. godinu, u konkurenciji mlađih juniorki.

- Na rang listi među najuspešnijima našli su se i Mladen Stojanović, kao drugi u kadetskoj konkurenciji i Miloš Tasić, kao treći u juniorskoj konkurenciji.

Uspesi su tim veći, ako se ima u vidu činjenica da naši strelci mnoga kriterijumska takmičenja, koja se boduju za plasman, iz finasijskih razloga su morali da preskaču – ističe Mitrov.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: