Metalac imao više sreće

Lokalni sport - Nedelja 03.11.2013 - 10:17

Vranje - Fudbaleri Radnika iz Surdulice izgubili su, u 12. kolu Prve fudbalske lige Srbije, na gostovanju u Gornjem Milanovcu od ekipe Metalca sa rezultatom 3:0.

Detalj sa mečeva Radnika Detalj sa mečeva Radnika

Nisu fudbaleri Metalca došli lako do pobede, naprotiv do 81. minuta vodili su sa 1:0, a gosti iz Surdulice imali su nekoliko šansi koje je teško propustiti.

Došli su fudbaleri Radnika, kako je najavio trener Saša Nikolić, da se nadigravaju sa trećeplasiranom ekipom na tabeli i jednoj od favorita  lige i uspeli da tokom većeg dela utakmice diktiraju tempo, ali ne i da postignu gol koji bi utakmicu uveo u rezultatsku neizvesnost.

Domaći fudbaleri su rano poveli, u 13. minutu, kada je Mladenović snažnim udarcem sa 18 metara savladao golmana Radojevića.

Već u sledećoj,14. minuti, Radnik je mogao da stigne do izjenačenja. Osei je majstorki solo prodorom došao do šesnaeterca Metalca snažno raspalio po lopti i uzdrmao prečku.

Imao je Radnik izrazitu priliku u 24. minutu, ali ja napadač Stavrić, koji je zadavao grdne muke odrbai domaćih, izašao sam ispred golmana Panića i šutirao visoko iznad prečke.

Krenuli su Surduličani u drugom poluvremenu na sve ili ništa, imali šanse i polušanse koje nisu iskoristili i kazna je stigla u 81. minutu, kada je Ivanović uposlio Panića koji je prošao po levoj strani i odlično asistirao Mladenoviću, pa se mreža drugi put zatresla.

U 90. minutu, u nadokandi vremena, Ivanović je opet bio na sceni, odlično je gurnuo loptu u prazan prostor, a Ćirković je znalački iskoristio, pobegao odbrani i snažnim udarcem postavio konačan rezultat.

Metalac – Radnik 3:0 (1:0)

Strelci: 1:0 – Mladenović u 13, 2:0 – Mladenović u 81, 3:0 – Ćirković u 90. minutu.

Gornji Milanovac. Stadion Metalca, Gledalaca: 800, Sudija: Radoman Ćeramilac (Beograd) 8, Pomoćnici: Janićijević i Maškerin, Žuti kartoni: Luković (Metalac), Krstić (Radnik) Crveni karton: Luković (Metalac) u 86. minutu.
       
Radnik se trenutno nalazi na 13. mestu na tabeli sa tri pobede, dva nerešena rezultata i sedam poraza, gol razlikom 10:21 i 11 osvojenih bodova.

U narednom, 13. kolu, dočekuje ekipu BSK Borče i biće to direktan duel dve ekipe koje se grčevito bore da izađu iz opasne zone ispadanja.

BSK Borča ima 13 bodova, tri pobede, četiri nerešena rezultata i pet poraza, uz gol razliku 11:19.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: