Mitić, vranjski Alveš

Lokalni sport - Subota 20.07.2013 - 14:32

Vranje - Bojan Mitić igra za kadete Dinama i jedna je od uzdanica iskusnog trenera Zorana Stanojkovića Pece. Igra na poziciji desnog beka.

Bojan Mitic Bojan Mitic

Ima 16 godina, beskompromisan je borac bez mane i straha.

– Radi se o trkaču, fajteru, neumornoj radilici uz desnu aut liniju.

Izuzetno je agresivan, poseduje korektnu brzinu i zahvalan je igrač  u defanzivnim i ofanzibnim zadacima. Veoma je pouzdan koji se nikada ne predaje i ostavlja uvek i poslednju kap znoja na terenu.

Već nekoliko godina unazad nezamenljiv je na poziciji desnog spoljnog u svim selekcijama. Bez predaha šparta uz desnu aut liniji, aktivan u napadu, a u defanzivi u igri jedan na jedan dobija sve duele bez obzira na krhku gradju – ističu njegovi treneri u Dinamu, Stanojković, Ristić Ilić i Jovanović.

Mitić, kao svaki mlad igrač, ima svoje mane koje može da koriguje upornim radom na treninzima.

- Mitiću je slabost igra levom nogom, kao i nedostatak visine ali sve to nadoknađuje velikom voljom i energijom.

On je moderni motorino u pravom smislu te reči, mora da smiri svoj temperament jer može puno da mu zasmeta ako ga ne usmerava na fudbal i igru.

Na treningu potrebno je da svakodnevno usavršava centaršut kako bi bio upotrebljiv, jer stalni ataci po desnoj strani uz dobar centaršut stvorili bi modernog beka i za vece domete – navodi trener Joca Ristić.


 

OK radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: